av Sondre Båtstrand | januar 22, 2010  

Nei, Glenn, jeg får ikke orgasme av å se bilister lide (om rare kommentarer på nettaviser)

Kø på Flyplassvegen i Bergen, mai 2009.

Kø på Flyplassvegen i Bergen, mai 2009.

Å kjempe for retten til å puste ren luft gir noen pussige utslag i nettets kommentatorsjikt. I dag har jeg fått beskjed om at jeg får orgasme av å se bilister lide, ikke bryr meg om helse, bør skaffe meg jobb tre-fire mil unna hjemmet og ikke kan uttale meg om noe annet enn sammenliknende politikk. Samt den obligatoriske kommentaren om at jeg skal klippe meg…

Mens luftkvaliteten i Bergen er svært dårlig igjen (følg utviklingen her), har byrådet bestemt seg for å droppe krisetiltakene mot dårlig luft. Som lokallagsleder for Miljøpartiet De Grønne har jeg protestert og sagt at parkeringsrestriksjoner, gratisbusser og sambruksfelt bør bli permanente tiltak for bedre luft (mens sambruksfelt bør bli kollektivfelt). Uttalelsene ble referert i BA og BT, med mulighet for å kommentere under. Egosentrisk nok har jeg plukket ut tre kommentarer som rakker ned på meg.

På ba.no skriver Glenn A: “Sondre Båtstrand som frykter for bergensernes helse.” hahahahahah, han driter i bergenserene sin helse… eneste grunn til at han skriker er at han får orgasme av å se bilister lide! jeg derimot, får orgasme nå av å tenke på at jeg kan kjøre i 100 på motorveien igjen <3

Ta det med ro, Glenn. Jeg får ikke orgasme av å se deg eller andre bilister lide, men synes også dere skal slippe helseskadelig luft.

På bt.no viser Jonas at han vet hva jeg er utdannet som: Men Båtstrand har ikke peiling på det han snakker om. Han er en sampol fyr og kan ikke uttale seg om noe som helst annet enn sammenlignet politikk. Mao totalt ubrukelig i denne sammenhengen.

Så en vaskehjelp skal aldri kunne uttale seg om annet enn vasking? Min utdannelse innen sammenliknende politikk burde ikke være en hindring for politisk engasjement…

Bobn følger opp: Sondre Båtstrand bør klippe seg og få seg en jobb som ligger 30-40 kilometer unna bopelen. Så kan vi snakkes. Lett å slenge ut forslag og påstander om rushtidsavgift, gratis buss & færre parkeringsplasser når du bor midt i sentrum…

Jeg ser en positiv utvikling her. Tidligere har jeg fått kommentarer som “klipp deg og skaff deg en jobb”, men nå har Bobn skjønt at jeg har en jobb – så nå får jeg beskjed om å bytte jobb. Og når det gjelder mitt korte hår, så lurer jeg på om Bobn vil bli fornøyd så lenge jeg har hår på hodet. Neste kommentar blir kanskje “barber deg på hodet og bytt jobb”?

Politikerrollen byr på mye rart. Ha en god helg!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Ikke ta det alvorlig . etter 2 -3 år på origo er jeg blitt mere leler mindre hardhudet etter å blitt stemplet som direkte løgner til tross for at man legger ut linker som er absolutt å stole på .
Flere politikere burde være bekymret for luften både i Bergen . Oslo og Moss er temmelig dårlig luft , men her er det ingen krisetiltak . De fleste vet at astma og lignende sykdommer har øket grotesk mye de siste årene .
Men noen mennesker fortsetter å late som om alt er iorden.

Sondre: Takk for sist, May! Jeg tar ikke anonyme nettkommentarer så høytidelig, men det er jo litt komisk det de skriver :-) .

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Kommentarer som dette viser at du blir lagt merke til! Ta det som komplimanger! & for all del: ikke klipp håret igjen! Grønne fundamentalister skal selvsagt ha skikkelig med hår & skjegg ;) Dem som har driti på draget i denne sammenhengen er ledelsen i Bergen kommune som trakk tilbake tiltakene mot forurensningen av lufta før faren var over! Nå ber dem til værgudene & klamrer seg til Storms meteorologer, fornøyelig innslag om dette på TV2 i går, god underholdning!

Sondre: Jepp, byrådet driter seg ut, men situasjonen er resultat av 20-30 år med vanvittig bilpolitikk. Jeg gleder meg til bystyrevalget neste år: Det er tid for grønne grep her i byen!

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Hehe! Slike kommentarer sier jo mer om avsenderen enn om deg, heldigvis.
Never underestimate the power of stupid people in large groups… Det finnes desverre mange av dem.
Stå på du, og ha akkurat den frisyren du måtte føle for ;-)

Sondre: Takk :-)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Kategorier

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00